Vroegboekkorting – December actie

Boek voor December 2022 en krijg twee jaar lang onbeperkt toegang tot de zinloos geweld campagne met de bijbehorende speelfilm Fataal & de Fataal lesmodule.

GEWELD IS ZINLOOS. EEN GESPREK NIET.

Jongeren komen relatief veel in aanraking met (zinloos) geweld. Het is helaas nog altijd een actueel thema. Met onze campagne maken we doormiddel van verschillende ervaringsdeskundige, de speelfilm Fataal (2016) en een interactief lesprogramma het maatschappelijke onderwerp onder jongeren bespreekbaar. We open het gesprek en bieden inzicht in de gevolgen voor zowel het slachtoffer, nabestaande, potentiële dader en de omgeving van potentiële daders.

Het lesprogramma is beschikbaar voor zowel het VO, PO, MBO- en het hbo-onderwijs. De verschillende pakketten uit ons aanbod worden per school individueel afgestemd op het niveau, leerjaar en het aantal leerlingen.

Om onze campagne toegankelijk te maken voor een breed publiek werken we exclusief samen met onder andere de landelijke stichting tegen zinloos geweld, Halt. Slachtofferhulp Nederland, CJP en bioscoopketen Pathé.

Onze campagne ook op jouw school? Neem dan contact met ons op! info@zinvol-gesprek.nl

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Chat met ons voor al je vragen!