Glenn

Duur pakket

Gastles Glenn - 50 Minuten

Doelgroep

15+
Ons lesprogramma is beschikbaar voor zowel het VO, PO, MBO- en het hbo-onderwijs. De verschillende pakketten uit ons aanbod worden per school individueel afgestemd op het niveau, leerjaar en het aantal leerlingen. Het begeleidingsteam van de campagne is ertoe opgeleid om leerlingen van de verschillende niveaus te begeleiden en ondersteunen.

Inhoud Q&A en verhaal gastspreker Glenn

Toen Glenn twintig jaar was stak hij een vijfentachtigjarige man neer in zijn eigen huis. Hij beroofde hem en ging er vandoor. Glenn belande met tbs-dwangverpleging voor vijf jaar in de gevangenis. Het veranderde zijn leven voorgoed… Glenn stelt de scholieren vragen, zodat zij zich bewust verplaatsen in het slachtoffer, de dader en de andere betrokkenen. In de loop van het verhaal geeft hij wat meer informatie over de aanleiding/gevolgen, uiteindelijk vertelt Glenn ook wie hij is: ‘Dat maakt heel wat los bij de scholieren.

Motivatie Glenn
Ik heb zelf heel veel mensen pijn gedaan in mijn jeugd en heb hiervoor een grote prijs betaald, maar die prijs valt in het niet met wat mijn slachtoffers hebben moeten doorstaan. Ik deel graag mijn levensverhaal met jeugd om ze te laten in zien dat ze altijd een keuze hebben, ook al lijkt dit soms niet het geval.

Gratis offerte

Klik hier om zelf eenvoudig de prijs voor in de bioscoop te berekenen.

Contact voor offerte

Boekingen & Informatie – Theater in School

T +023-5316222

E info@zinvol-gesprek.nl 

Bekijk alle sprekers

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Chat met ons voor al je vragen!