Het had zomaar anders kunnen aflopen… Brian deelt zijn indrukwekkende verhaal over zijn vlucht voor eenzaamheid in drank & drugs

Vanaf september 2023 deelt onze nieuwe spreker Brian zijn indrukwekkende verhaal met jongeren over hoe hij vluchtte voor eenzaamheid in verdovende middelen.

Inhoud Q&A en verhaal gastspreker Brian

In zijn jeugd zit Brian vast in patronen van afwijzing, manipulatie en ruziemaken. Het is moeilijk voor hem om zich met andere mensen te verbinden en hij heeft veel last van jaloezie. Op latere leeftijd ontdekt hij dat feesten, drank en drugs een goede uitweg voor zijn emoties zijn. Dan is hij ook nog eens de sociale en enthousiaste Brian. Maar hoelang kan hij zijn pijn op deze manier verdoven en blijven presteren? Een periode van tien lange jaren, waarin hij steeds verder wegglijdt volgt. Brian raakt steeds meer de verbinding met zijn omgeving en vooral met zichzelf kwijt. Als hij zich onder invloed bijna doodrijdt, schrikt hij wakker. Hij moet anders gaan leven, maar hoe?  Het had zomaar anders kunnen aflopen… Brian deelt zijn indrukwekkende verhaal met jongeren over de eenzaamheid en je afgewezen voelen, die hij in zijn jeugd heeft ervaren. Met dit verhaal laat Brian zien hoe je de zin van het leven terug kunt vinden, zelfs wanneer je jezelf helemaal bent kwijtgeraakt.

 

Thema’s: Eenzaamheid, drank, drugs en emoties verkroppen.

 

Ook een Zinvol Gesprek ook op jouw school? Ga voor meer informatie naar: https://www.zinvol-gesprek.nl
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Chat met ons voor al je vragen!